Welkom
Ensemble verwachting
Data
Rapporten
Live weer
Overzichten
Bijzonder weer
Radar / bliksem / satelliet
Diversen
Sponsors
Biljarten
Weerstations (wereld)
Geblokkeerde ip-adressen i.v.m. hackpogingen
Contact
 
Doordat er van die gasten zijn die denken dat het vernaggelen van een website leuk is heb ik een heleboel adressen geblokkeerd.
Eerst gebruikte ik IPSec wat wel goed werkte maar ik moest alles handmatig invullen. Nu gebruik ik IP Blocker Firewall van Beethink.com (is NIET gratis).
http://www.beethink.com/BeeGuardian/IPBlocker/IPBlocker.htm

In dit programma kan je handmatig een bereik invoeren maar je kan ook bestanden importeren in .htaccess formaat. Stel je hebt een ip adres wat je pc / server wil hacken bv 189.220.44.10 dan kan je via https://www.iplocation.net/ het land opzoeken (in dit geval Mexico) en als je dit land wilt blokkeren (inkomend en uitgaand verkeer) dan ga je naar http://www.ip2location.com/blockvisitorsbycountry.aspx en zoek je Mexico op in de lijjst. Selecteer bij stap 3 Apache 2.0 - 2.3 htaccess deny en klik op download. Hernoem het bestand mexico.htaccess en in de IP blocker kan je dan de gehele lijst importeren. Alle ip adressen van Mexico zijn dan geblokkeerd.

De volgende landen staan nu geblokkeerd en de adressen worden elke dag automatisch ververst:
Afganistan
Albania
Algeria
Angola
Argentina
Armenia
Belarus
Brazil
Chile
China
Colombia
Cyprus
Czech_Republic
Denmark
Dominican Republic
Ecuador
Egypt
France
Georgia
Hungary
India
Indonesia
Italy
Iran
Iraq
Japan
Jordan
Kazakhstan
Kenya
Korea
Latvia
Lithuania
Macedonia
Mexico
Poland
Russia
Saudi Arabia
Seychelles
Singapore
Slovenia
South Africa
Spain
Sweden
Syria
Taiwan
Thailand
Turkey
Ukraine
Uzbekistan

Tevens werk ik met een auto-update van geblokkeerde landen en groepen spammers/hackers/spyware/malware/adware e.d. Een overzicht hiervan vind je in dit bestand.
Van andere landen (zoals USA, NL en UK) zijn enkele ip adressen geblokkeerd en een volledig overzicht van alle geblokkeerde adressen vind je in dit bestand.

Dit hou ik een paar keer per dag bij om hackers geen kans meer te geven mijn server te laten crashen of er andere dingen mee te doen.